Пришкільний табір "Веселка"

2019-06-03

/Files/images/веселка.jpg

/Files/images/веселка.jpg

Літо – це пора незвичайних вчинків, нових вражень, пора нового яскравого життя. Літо – це окрема маленька республіка. Саме тому літній пришкільний табір має бути джерелом позитивних емоцій, дружби, доброти та здоров’я. Усю виховну роботу табору колектив спрямовував на те, щоб допомогти дітям розкрити свої творчі здібності, порозумітися між собою, пізнати один одного краще, на оздоровлення дітей, як фізичне, так і моральне. Адже дитина – це скринька з фантазією, талантом, упевненістю в собі, її просто потрібно вчасно відкрити.
З 03 по 21 червня 2019р. при загальноосвітній школі І-ІІст. с.Носачевичі діє табір відпочинку з денним перебуванням дітей «Веселка».

У таборі 25 дітей цікаво проводять свій час, насамперед це діти, які потребу-ють особливої соціальної підтримки, а саме: напівсирота — 1; з малозабезпече-них , багатодітних сімей – 15 ; ЧАЕС – 2 ; талановиті та обдаровані – 7.
Для працівників табору головним завданням відпочинку дітей стали органі-зація відпочинку школярів, формування прагнення вести здоровий спосіб жит-тя, усвідомлення його важливості, намагання жити у гармонії з природою і со-бою. Робота в таборі розподілена, як правило, на п’ять розділів:
- національно-патріотичне і громадянське виховання,
- виховання здорового способу життя,
- художньо - естетичне виховання,
- екологічне виховання,
- спортивні заходи.
Щоранку табір розпочинає свою роботу й закінчує організаційними лінійка-ми. Після лінійки всі загони шикуються на ранкову зарядку. У таборі вирує жит-тя у 2 загонах: «Невгамовні», «Лідери». Щоденно організовано розважальну програму: конкурси, вікторини, міні-концерти, спортивні змагання, музичні конкурси. Крім виховних заходів, у таборі проводяться бесіди з БЖД.
Режим дня відповідає потребам дитини, гармонійно поєднано відпочинок та розваги, хвилини релаксації та активних дій. Це сприяє відпочинку дітей, по-кращенню їхнього фізичного та морального здоров’я, згуртуванню учнівського колективу. Крім цього, діти отримують безліч неймовірних вражень та яскравих емоцій, які будуть супроводжувати їх все літо.

Начальник табору Хроніна Л.В.

Кiлькiсть переглядiв: 324

Коментарi