За чисте довкілля

з метою поліпшення стану довкілля, залучення учасників навчально-виховного процесу до благоустрою, озеленення і приведення у належний санітарний стан прилеглих територій навчального закладу учні та працівники школи активно долучилися до Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та забезпечили планомірну роботу з упорядкування пришкільної території, була підлагоджена огорожа, наведений лад на спортивному майданчику, впорядковано шкільні квітники. Учнями 8 класу на сільському кладовищі була впорядкована могила Невідомого солдата, а учні 7 класу працювали біля Обеліска Слави, що у центрі села. Також учнями 8 – 9 класу було очищено від сміття береги річки Конопелька (200 м. ), узбіччя дороги в межах населених пунктів Носачевичі – Дубище ( 4 км. ) та Носачевичі – «Запусти» (1 км. ).

Класними керівниками 1-9 класів було проведено виховні години на тему «Природо, ти – наш другий дім», у ході яких школярі обговорювали екологічні проблем нашого села, висловлювали свої думки щодо забруднення та покращення екологічного стану села.

Кажуть, що чисто не там, де часто прибирають, а там, де не смітять... З кожним роком проблема збереження довкілля стає все більш актуальною. З метою виховання дбайливого ставлення до природи рідного краю, у школі було організовано та проведено День довкілля.

В рамках його проведення - 12 квітня учнями та працівниками нашої школи було здійснено генеральне прибирання шкільної території . У акції взяло участь 85% колективу. Для наведення належного стану території школи, її умовно поділили на ділянки, які закріпили за класами.

Всі учасники екологічної акції працювали дуже добре. Результатом їх спільних зусиль стала чиста, причепурена територія нашої школи. Звичайно ж, приємно те, як відповідально поставилися до проведення даної акції учні школи. Це означає, що розмови, бесіди, виховні години вчителів не проходять безслідно. І наші учні уже повноцінні і свідомі члени суспільства.

/Files/images/IMG_20170411_115420.jpg/Files/images/IMG_20170404_121144_1.jpg/Files/images/IMG_20170411_115652.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 490

Коментарi