Прощавай, Букварику!

2019-05-16

/Files/images/SAM_0368.JPG

/Files/images/SAM_0368.JPG/Files/images/SAM_0327.JPG

Прощавай, Букварику!

Нещодавно у ЗОШ I-II ступеня с. Носачевичі відбулося свято, якого немає в жодному календарі. Це свято вшанування і прощання з першою книжкою - Букварем. Тому до свята готувалися особливо старанно.

На чолі з класоводом Головій Ольгою Володимирівною першокласники продемонстрували, чого вони навчилися та представляли веселу Абетку, декламували вірші про значення кожної букви. Багато діти розповідали, як вони Буквар вивчали, а скільки веселих пісень заспівали!

У гості до дітей завітали казкові герої: Абетка, Мишка, тітка Лінь, які проводили цікаві естафети із дітьми та батьками. Завітав на свято і Букварик, який грав в ігри із першокласниками. Учні звітували Буквареві, чого вони навчилися за цей навчальний рік- здавали урочистий рапорт, читали гуморески, танцювали із букварями; переглянули фото- фрагмент із життя школярів. На закінчення «Букварик» вручив усім учням 1 класу дипломи.

Подякували першокласники не лише Букварикові, а й своїм батькам. Дякували діти і своїй вчительці за те, що з розумінням і любов'ю вчила всьому доброму і корисному.

Щирими словами привітала першокласників директор школи Корнійчук Лариса Петрівна. Від імені усіх батьків привітала діток і частувала смачним тортом із надписом « Прощавай, Букварику» голова батьківського активу Кропивська Лариса Вікторівна.

Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався. І це свято – перша сходинка у шкільному житті, яку першокласники подолали iз своєю першою вчителькою!

Кiлькiсть переглядiв: 210

Коментарi