• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні

Вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні

2019-02-20

/Files/images/20190220_115737.jpg

/Files/images/20190220_113837.jpg 20 лютого - день вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні

У школі відбулась тематична лінійка, присвячена вшануванню подвигу учасників Революції Гідності та увічненню пам’яті Героїв Небесної Сотні. На столі – запалена свічка, ікона Божої Матері у вишитому рушнику, колоски пшениці, квіти з чорною стрічкою…. У своєму вступному слові директор закладу Корнійчук Л.П. сказала, що сьогоднішній захід – данина пам’яті мужнім нашим співвітчизникам, які у листопаді 2013 – лютому 2014 року стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. На жаль, це трагічна сторінка в нашій історії. Шанс на зміни дістався нам дорогою ціною…. Сьогодні в Україні віддають належну шану тим, хто не вагаючись здійснив громадянський подвиг, хто ціною власного життя захищав демократичні цінності й національні інтереси.

Учитель фізичного виховання Богунов І.А., очевидець тих жахливих подій, прочитав вірш "Пам'яті Небесної Сотні".

Педагог-організатор Лотоцька І.В. продемонструвала присутнім презентацію «Герої Небесної Сотні». Скорботною хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих під час Революції гідності.


Після лінійки дітям було показано документальний фільм «Небесна Сотня. Зима, що нас змінила». Класними керівниками були проведені бесіди « На варті наших душ – Небесна Сотня», «Герої не вмирають», « Небесна Сотня на сторожі гідності».

У нашій пам’яті ви назавжди лишились.

Історія одна, а ви – її частина.

Ви тільки знайте, браття, ми за вас молились

І молимось: за вами – ненька Україна!


Хай пам’ять про мужніх і сміливих громадян України, що віддали своє життя заради щасливого майбутнього своєї Батьківщини, згуртує усіх нас, дасть силу і волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави!

Кiлькiсть переглядiв: 231

Коментарi