Конкурс патріотичної пісні

2018-12-07

/Files/images/20181207_103556.jpg

/Files/images/20181207_103559.jpg Конкурс патріотичної пісні

Пісня… Хто не був зачарований нею! Це душа народу, це безмежне поле, засіяне зерном історії і заквітчане людськими надіями. Це любов до Вітчизни і ненависть до її ворогів.
Пісня допомагала нашому народу вистояти в роки ІІ Світової війни, виконуючи інтернаціональний обов’язок в Афганістані, наші миротворчі загони побували в різних країнах світу. А давня лемківська пісня «Пливе кача на тисині» стала тугою, смутком, реквієм сьогодення.
Саме пісні в ЗОШ І-ІІ ступеня був присвячений конкурс «Патріотичної пісніі», на якому лунали пісні про козаків, про Україну, про рідну землю, про славу і щастя, про мир і любов.

Із метою розширення та поглиблення знання учнів про незалежну Україну, виховання у дітей почуття патріотизму, національної гордості, любові до рідного краю,

сприяння формуванню активної життєвої позиції, спонукання учнів до активної участі в житті суспільства 7 грудня 2018 року в школі було проведено конкурс патріотичної пісні для учнів 1-9-х класів.

Колективи відповідально поставилися до підготовки та проведення заходу: це було не просто вдало підібрані й гарно виконані пісні, глядачам було представлено продумані чуттєві композиції. Цього року звучало багато пісень про Україну, про найболючішу тему сьогодення – мир у державі та спокій у родинах. Одягнені у вишиванки, з українськими прапорами та жовто-блакитними стрічками, діти виконували обрані ними пісні так, що неможливо було стримати сліз. Журі було непросто визначити переможців: кожен виступ вражав і хвилював. Перше місце розділили учні 1 та 5 класу,

їм вдалося запалити присутніх невпинною життєдайною енергією.

/Files/images/20181207_101731.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 237

Коментарi