Тиждень історії та географії

2017-01-27

/Files/images/IMG_20170127_135508.jpg Команда "Моя Україна" обговорює чергове запитання

Згідно з планом роботи школи на 2016-2017 навчальний рік, з метою покращення результатів навчальної та пізнавальної діяльності учнів з вивчення суспільних предметів, виховання особистості школярів, які усвідомлюють свою належність до українського народу, сучасної європейської цивілізації, сприяння розвитку і збагачення українських культурно-історичних традицій, формування навичок самостійного наукового пізнання, самоосвіти і самореалізації особистості, розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді, підтримки талановитих учнів, активізації творчої діяльності вчителів у школі при активній участі учнів 5-9 класів з 23.01.2017 р. по 27.01.2017 р. пройшов тиждень історії та географії

Наук на світі є багато

Їх навіть важко полічить,

Та історію з географію слід добре знати,

щоб всесвітом оволодіть.

МЕТА: Розвивати стійкий інтерес учнів до історії та географії, як науки і шкільного предмету. Виховувати патріотизм, любов до рідного краю. Розвивати краєзнавчий інтерес. популяризувати краєзнавчу роботу серед молоді; викликати інтерес учнів до історії та географії рідного краю; показати унікальність та неповторність історії та географії Волинської області; виховання поваги до історичного минулого та майбутнього нашого краю.Сприяти формуванню всебічно розвиненої особистості. Виховувати любов та бережливе ставлення до природи.

До уваги учнів були представлені вікторини, кросворди, цікаві повідомлення, конкурси малюнків, стіннівок певної тематики. За перемогу діти отримають відповідні дипломи.

Використання індивідуальних та групових видів робіт, активних та інтерактивних методів стимулювання учнів до участі у заходах, сприяло встановленню тісного співробітництва між вчителем та учнями.

Форми та методи роботи відповідали рівню розвитку дітей, проводилися в рамках діяльнісного, компетентнісного та особистісно-орієнтованого підходів.

Всі заходи проведені організовано, учні були активними їх учасниками. Як підсумок тижня вчителі історіїта географії Ковальчук Андрій Валерійович та Савич Тетяна Василівна провели інтелектуальний конкурсбрейн-ринг «Що? Де? Коли?», в якому взяли участь дві команди: «Патріоти»( капітан команди – учениця 8 класу Ткаченко Валерія) та «Моя Україна»( капітан команди – учень 7 класу – Шолков Назарій). Перемогла команда «Моя Україна».

/Files/images/IMG_20170127_135508.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 312

Коментарi