Олімпійський тиждень

2021-09-10

/Files/images/ф.jpg

/Files/images/ф.jpg

З метою популяризації здорового способу життя та розвитку олімпійського спорту на Волині у закладі з 6 вересня по 10 вересня був проведений Олімпійський тиждень, приурочений Дню фізичної культури і спорту, який цього року відзначають 11 вересня. Олімпійський тиждень і Всеукраїнський Олімпійський урок – це комплекс заходів, спрямованих на популяризацію спорту, здорового способу життя, розвиток Олімпійського руху в Україні. Олімпійський тиждень – спортивно-видовищний захід, спрямований на популяризацію спорту, здорового способу життя та олімпійського руху.

Протягом тижня діти ознайомились з історією та традиціями Олімпійських ігор сучасності, олімпійськими видами спорту, залучені до цікавих та активних спортивних заходів.

Учні початкових класів стали активними учасниками на Олімпійському уроці «Спорт – посол миру», взяли участь у змаганнях «Мій товариш – спорт», отримавши спортивний заряд енергії. Також було проведено естафету «Маленькі олімпійці».

Учні 7 - 9 класів, 8 вересня, презентували олімпійський урок під назвою: «Параолімпійці – справжні чемпіони», особливу увагу приділивши найтитулованішому спортсмену цьогорічної параолімпіади у Токіо Максиму Крипаку.

Учні гімназії взяли активну участь у конкурсі малюнків «Спорт у моєму житті». Також проводився турнір з тенісу між учнями середніх класів. Протягом тижня класні керівники провели виховні години: «Здоровим бути – зі спортом дружити», «Спорт – сила, краса, здоров’я», «Молодь обирає здоров’я».

Вчитель фізичної культури Богунов І.А. підготував та провів «Козацькі забави», в яких взяли участь учні 5-9 класів. Метою спортивних змагань та естафет було заохочення школярів до здорового способу життя, залучення молоді до спорту, збереження та зміцнення здоров’я, підвищення фізичної та розумової працездатності, сприяння активній руховій діяльності та формування потреби у систематичних заняттях фізичними вправами. Змагалися команди на швидкість, спритність (долання перешкоди), кмітливість, винахідливість та витривалість. Таким чином, за підсумками усіх конкурсів найспортивнішим класом школи став колектив учнів 8 класу. І це вже не перша їхня перемога!

А завершився тиждень спільними міні-футбольними змаганнями між учнями .

Веселими і задоволеними залишилися всі учні та вчителі. Ми ще раз побачили, що в нашій гімназії ростуть сильні, спритні й сміливі діти. Тож бажаємо всім спортсменам впевненості, сміливості та перемог.

Кiлькiсть переглядiв: 134

Коментарi