День вчителя

2017-09-29

/Files/images/20170929_110654.jpg

Кожної першої неділі жовтня у більшості країн світу святкують День працівника освіти, вітаючи людей, які своєю невтомною працею дають знання та відкривають дорогу в світ науки своїм учням. Свято вчителів є особливим і у ЗОШ І-ІІ ст с. Носачевичі. Заздалегідь учні готують привітання, багатокольорові , веселкові плакати, прикрашають школу.

День вчителя

День у школі розпочавсь з привітання вчителів: звучала гарна музика, учні 9 класу ще на подвір’ї школи вітали вчителів віршами та прекрасними квітами.


Діти разом із педагогом-організатором Лотоцькою І.В. підготували святковий концерт- "Літературне кафе". Головними учасниками дійства став випускний клас, який привітав вчителів не тільки теплими словами, а й чудовими квітами. Всі класи дарували для них тепло та радість з усмішкою на обличчі. Одні співали, інші танцювали, показували смішні сценки, робили пародії, розповідали смішні історії про вчителів, а от вихованці гуртка "Умілі руки" під керівництвом Рознюк А.М. порадували своїми цікавими привітаннями – віршиками та виготовленими власноруч квітами з солодким сюрпризом. Атмосфера цього дня для всіх працівників школи була насправді теплою та дружньою. Бажаємо всім вчителям наснаги, терпіння, нових успіхів в роботі та побільше талановитих учнів. Миру в ваших оселях та країні, добробуту та процвітання у всіх справах./Files/images/20170929_110817.jpg/Files/images/20170929_110654.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 269

Коментарi